INTERIEUR ADVIES

INTERIEURADVIES AAN HUIS € 475,-

Een sfeervol en evenwichtig interieuradvies, lekker vertrouwd in je eigen woning.
Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees gauw verder.

Het is aan mij enig voorwerk te verrichten. De plattegrond van je woning, die je vooraf aan mij toestuurt, is de basis. Die werk ik op kantoor alvast uit. Op de afgesproken dag kom ik bij je aan huis om samen met jou 3 uur aan de slag te gaan met je interieur. We gaan beginnen met de indeling van de plattegrond en met de door mij meegebrachte stalen kiezen we materialen en kleuren. 
Alles in harmonie gecombineerd, de vloer, de raamdecoratie, het behang en al wat erbij komt kijken. 
Heb je ondertussen interieurvragen? Gewoon vragen, daar ben ik voor! 

Waarom bij jou thuis?
Uit ervaring weet ik dat mijn opdrachtgevers het fijn vinden om samen aan de slag te gaan met het interieur. Samen gaan we een mooi, sfeervol en vooral evenwichtig interieur creëren.
In je eigen omgeving en daglicht komen de kleuren natuurlijk veel beter uit dan in een winkel. 

Uitwerking!
Na het interieuradviesgesprek bestel ik de gekozen stalen en maak een presentatieboekje. Binnen 2 weken ligt de interieurbox bij jou op de deurmat. Als het werk gedaan is , geniet jij weer volop van je prachtig gestylde woning.

Dit advies kun je uitbreiden met:3D: € 395,-
Vind je het moeilijk om van de gekozen indeling, kleuren, materialen een visueel beeld te krijgen? Geen nood. Ik kan met de uitgezochte kleuren/ materialen/ meubelvoorstel een 3D impressie maken.


Stylingplan: € 175,- / € 275,-
Ik ga voor je online de woonaccessoires uitzoeken en deze vormgeven in een online presentatieboekje. In het presentatie boekje staan alle beeldmateriaal, maten, kleur, merk, prijs, artikelnummer, verkooppunt bij vermeld.
Zo kun je heel makkelijk op je eigen tempo je woonaccessoires bestellen.

Shoppen dagdeel: € 385,-
Heb je in het verleden vaak miskopen gedaan? Dan is het wellicht een idee om samen te gaan woonshoppen met een interieurproffesional. Samen gaan we een dagdeel naar een woonwinkel om daar je meubels uit te zoeken, passend bij de kleurstalen die in je interieurbox zitten.

Spar moment: € 95,- per uur
Heb je nog extra tijd nodig na het interieuradvies aan huis?
Het kan gebeuren dat je tijdens de bouw, verbouw, uitwerken van vragen hebt. Dan is het online sparmoment iets voor jou. Dit kan via zoom of telefoon.


Zit ik binnenkort met een kop ☕️bij jou aan tafel voor een interieuradvies aan huis?