HOE FIJN IS HET?
Je thuis voelen in je eigen huis. Je eigen vertrouwde basis waarin je je prettig voelt.
Om te doen wat je wilt doen. Kleur doet veel met je emotie en je humeur. Kies je voor stimulerende kleuren zoals rood, oranje of geel of juist voor blauw en groen, de ontspanningskleuren. Of houd je het liever neutraal met grijs en beige. De juiste kleur voor je interieur kiezen is niet altijd even makkelijk. Een felle kleur kun je snel beu zijn. Een saai huis wil je ook niet. Ben je niet blij met je uiteindelijke keuze, probeer het dan te veranderen. Je zult jezelf meer thuis voelen wanneer je tevreden bent over je interieur. Lukt het je niet de juiste sfeer te creëren dan help ik je met alle plezier. 

 Interieurontwerp & advies

Per telefoon of e-mail worden wensen en doelen en de
situatie in beeld gebracht.
 
Om een juist advies uit te brengen, ontvang ik vooraf de plattegrond, foto's van de huidige situatie en zelf uitgekozen sfeerbeelden van het gewenste interieur.
 
Op een afgesproken tijdstip vindt het intakegesprek plaats en bekijken we welk interieurontwerp het best past bij de woonwensen.
 
Het gekozen ontwerp wordt daarna verder uitgewerkt. Voor de presentatie van het uitgewerkte ontwerp kom ik graag terug op een afgesproken datum.

Mijn werkwijze.

We wouden graag iets bijzonders maken van de kamers van onze kinderen.
Daar hadden we alleen wel hulp bij nodig. We kwamen in contact met Kelly en we hebben Kelly leren kennen als een zeer betrokken, warm en professioneel persoon. Vanuit ons gesprek is ze aan de slag gegaan met onze wensen. We werden erg enthousiast van haar ideeën en de zorgvuldige uitwerking. Dit gaf op voorhand een goed beeld van de ruimtes. We zijn erg blij met het eindresultaat, dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Kinderkamer
HAAKSBERGEN

RECENSIE