Tarieven

DSC02761
KLEUR & BEHANGADVIES

€ 95,-

Je wilt je woonkamer- keuken- slaapkamer of misschien wel de hal van je woning een make-over geven maar je weet niet goed hoe je de gewenste stijl kan creeëren. Je vind het lastig om keuzes te maken in kleurgebruik en evt behang.

Ik kan je helpen met een kleuradvies aan huis.

In een uur tijd gaan wij op zoek naar de juiste kleurenpalet voor jouw ruimte en wie weet voegen we daar nog een mooi sfeervol behang aan toe.

Je ontvangt na het advies per mail een samenvatting met de kleurcodes/ namen welke kleuren / behang we besproken hebben tijdens het kleuradvies.

Met dit advies kan jij met gerust beginnen aan je make-over en ben jij de miskopen voor!

IMG 4432
INTERIEURADVIES AAN HUIS

€ 475,-

Een sfeervol en evenwichtig interieuradvies, lekker vertrouwd in je eigen woning.
Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees gauw verder.

Het is aan mij enig voorwerk te verrichten. De plattegrond van je woning, die je vooraf aan mij toestuurt, is de basis. Die werk ik op kantoor alvast uit. Op de afgesproken dag kom ik bij je aan huis om samen met jou 3 uur aan de slag te gaan met je interieur. We gaan beginnen met de indeling van de plattegrond en met de door mij meegebrachte stalen kiezen we materialen en kleuren.
Alles in harmonie gecombineerd, de vloer, de raamdecoratie, het behang en al wat erbij komt kijken.
Heb je ondertussen interieurvragen? Gewoon vragen, daar ben ik voor!

Mooi, sfeervol en vooral evenwichtig

Waarom bij jou thuis?

Uit ervaring weet ik dat mijn opdrachtgevers het fijn vinden om samen aan de slag te gaan met het interieur. Samen gaan we een mooi, sfeervol en vooral evenwichtig interieur creëren.

In je eigen omgeving en daglicht komen de kleuren natuurlijk veel beter uit dan in een winkel.

We kunnen de hands outs gebruiken als dat nodig zou moeten zijn. Alle bestaande meubels opmeten en in het tekenprogramma zetten etc.

Aan de slag

Uitwerking!

Na het interieuradviesgesprek bestel ik de gekozen stalen en maak een presentatieboekje. Binnen 2 weken ligt de interieurbox bij jou op de deurmat. Als het werk gedaan is , geniet jij weer volop van je prachtig gestylde woning.

Extra's

Dit advies kun je uitbreiden met:

IMG 3281
3D ONTWERP

Vanaf € 695,-

Vind je het moeilijk om van de gekozen indeling, kleuren, materialen een visueel beeld te krijgen? Geen nood. Ik kan met de uitgezochte kleuren/ materialen/ meubelvoorstel een 3D impressie maken.

IMG 5459 jpg
STYLING-PLAN

€ 175,- / € 275,-

Ik ga voor je online de woonaccessoires uitzoeken en deze vormgeven in een online presentatieboekje. In het presentatie boekje staan alle beeldmateriaal, maten, kleur, merk, prijs, artikelnummer, verkooppunt bij vermeld.
Zo kun je heel makkelijk op je eigen tempo je woonaccessoires bestellen.

De Oosthof Boerenavond Liike 62
SHOPPEN DAGDEEL

€ 385,-

Heb je in het verleden vaak miskopen gedaan? Dan is het wellicht een idee om samen te gaan woonshoppen met een interieurproffesional. Samen gaan we een dagdeel naar een woonwinkel om daar je meubels uit te zoeken, passend bij de kleurstalen die in je interieurbox zitten.

De Oosthof Boerenavond Liike 33
SPARMOMENT

€ 95,- per uur

Heb je nog extra tijd nodig na het interieuradvies aan huis?
Het kan gebeuren dat je tijdens de bouw, verbouw, uitwerken van vragen hebt. Dan is het online sparmoment iets voor jou. Dit kan via zoom of telefoon.